Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze Privacy policy bezoeken!
Standing Steigerhouten Meubelen
  • Steigerhouten meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

    Meer info

  • Maatwerk tegen een aantrekkelijk prijs

    Meer info

  • Verrassend assortiment kwaliteitsvolle producten

    Meer info

Contact

Standing Steigerhouten Meubelen
Wetermansweg 6
7431 RD Diepenveen
Tel.: 0570-592 714
Bgg: 06-5536 54 76
info@standing.nl

Nieuws


 

Garantie & voorwaarden

Standaard 1 jaar garantie op steigerhouten meubelen

Op alle bij Standing gekochte steigerhouten meubelen zit standaard een garantietermijn van 1 jaar. Mocht u daar binnen deze periode onverhoopt een beroep op moeten doen, neem dan direct contact met ons op. Wij beoordelen vervolgens of een eventuele fout of schade buiten uw schuld ligt. Na deze controle gaan wij over op reparatie of vervanging.

Is reparatie aan de orde, dan behouden wij ons het recht voor om deze ter plekke uit te voeren, of het product mee te nemen naar onze werkplaats. Van onbehandelde meubelen en accessoires die door u later alsnog zijn behandeld, vervalt de garantie. Dit geldt eveneens voor het zelf aanpassen van meubelen, of schade als gevolg van onredelijk gebruik.

Houd er rekening mee dat steigerhout een natuurproduct is. Kleine oneffenheden, spleten en kieren zijn daarbij heel normaal. Alle meubelen worden door ons grondig geschuurd. Geringe afwijkingen van de opgegeven maten mogen geen belemmering zijn voor betaling.

Betaling pas bij aflevering van product

Betaling van door u bij Standing bestelde producten, hoeft pas bij aflevering hiervan te geschieden. Dit kan contant bij onze zaak in Diepenveen, of door het verschuldigde bedrag over te maken op onze rekening. Daarbij geldt een termijn van veertien dagen na ontvangst van de nota. Wij sturen u de factuur toe of u krijgt deze bij levering van het meubel.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen over onze garantietermijn of de betalingsvoorwaarden, raadpleeg dan een van onze medewerkers. Deze verschaft u snel de benodigde duidelijkheid.