Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze Privacy policy bezoeken!
Standing Steigerhouten Meubelen
  • Steigerhouten meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

    Meer info

  • Maatwerk tegen een aantrekkelijk prijs

    Meer info

  • Verrassend assortiment kwaliteitsvolle producten

    Meer info

Contact

Standing Steigerhouten Meubelen
Wetermansweg 6
7431 RD Diepenveen
Tel.: 0570-592 714
Bgg: 06-5536 54 76
info@standing.nl

Nieuws


 

Kleurmodellen

Standing, een andere kijk op kleuren!

Natuurlijk zijn blankhouten meubelen van zichzelf al prachtig om te zien. Om ze tegen de weersinvloeden te beschermen geef je ze hooguit met een pot beits een (iets donkerder) tintje, maar daarmee heb je het in feite wel gehad. Bij Standing Steigerhouten Meubelen kijken we daar toch heel anders tegenaan.
Met trots tonen wij u onze kleurmodellen. Het is namelijk mogelijk om de stoelen, banken en tafels exact de kleur te geven die u maar wilt. Dit betekent dat wij niet alleen maatwerk leveren, maar er ook voor kunnen zorgen dat het meubel volledig in zijn omgeving past.

Behandeling in alle gewenste kleuren

Hoe werkt het? Wij geven steigerhouten meubelen in principe een behandeling. Voor gebruik binnenshuis is dat weliswaar niet noodzakelijk, maar wel aan te raden om te voorkomen dat vocht het hout kan binnendringen. Een glas water of kop koffie is immers zo omgestoten. Deze behandeling kunnen wij meteen in alle gewenste kleuren uitvoeren.
Ook alle soorten behandeling zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan impregneren. Dit kan tegenwoordig met impregneermiddel dat niet schadelijk is voor mens en milieu. Het voordeel van het gebruik hiervan is dat de meubels waterafstotend worden en niet bevattelijk zijn voor schimmels. Ook in de buitenlucht heeft u dus langer plezier van uw aankoop.

Stel bij Standing uw droommeubel samen

Op deze site ziet u al enkele van onze kleurmodellen. Mocht uw kleur er niet bij zitten en bent u toch nieuwsgierig naar hoe die in de praktijk uitpakt, kom dan naar onze showroom in Diepenveen. Daar kunt u nog veel meer voorbeelden zien en helpen onze medewerkers u graag, aan de hand van een kleurenwaaier. Of neem contact op met Standing om nu al uw droommeubel samen te stellen.