Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze Privacy policy bezoeken!
Standing Steigerhouten Meubelen
  • Steigerhouten meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

    Meer info

  • Maatwerk tegen een aantrekkelijk prijs

    Meer info

  • Verrassend assortiment kwaliteitsvolle producten

    Meer info

Contact

Standing Steigerhouten Meubelen
Wetermansweg 6
7431 RD Diepenveen
Tel.: 0570-592 714
Bgg: 06-5536 54 76
info@standing.nl

Nieuws


 

Kwaliteit

Alleen het beste hout voor uw meubelen

Met steigerhouten meubelen van Standing hebt u gegarandeerd een uitstekende kwaliteit. Van een partij planken die wordt geleverd vanaf een bouwplaats, worden door ons zorgvuldig de beste geselecteerd. Het gaat hierbij altijd om stevige, robuuste houten balken; tenslotte wil een aannemer ook dat zijn personeel er veilig op kan werken.
Steigerhout is vrijwel nooit egaal en kan oneffenheden bevatten als deukjes en kiertjes. Maar dat is juist de charme van dit product en geeft het zijn natuurlijke uiterlijk. Wij zorgen er bovendien voor dat de planken grondig geschuurd zijn, waardoor splinters geen kans krijgen.

Alle behandelingen mogelijk en in iedere kleur

Voor gebruik binnenshuis hoeven uw houten meubelen niet per se te worden behandeld. Toch is dat aan te bevelen, om te voorkomen dat vloeistoffen het hout kunnen binnendringen. Ook kunt u het dan makkelijker met een vochtige doek afnemen. Iedere gewenste behandeling is mogelijk. Daardoor ontstaat eveneens de optie om aan een stoel, bank of tafel desgewenst een bepaalde kleur mee te geven.

We kunnen het ons voorstellen dat u de aanblik van schroeven in houten meubelen, of gaten op de plekken waar schroeven zijn aangebracht, niet mooi vindt. Dan is het goed om te weten dat de steigerhouten meubelen van Standing zoveel mogelijk blind zijn geschroefd. Dit wil zeggen dat u aan de buitenzijde geen schroef kunt zien. Het maakt dit product er alleen nog maar authentieker op.

Bij Standing gaan kwaliteit en goedkoop hand in hand

Als het gaat om kwaliteit en aantrekkelijke prijzen, moet u absoluut bij Standing zijn. Neem snel contact met ons op. U zult er geen spijt van krijgen.