Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze Privacy policy bezoeken!
Standing Steigerhouten Meubelen
  • Steigerhouten meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

    Meer info

  • Maatwerk tegen een aantrekkelijk prijs

    Meer info

  • Verrassend assortiment kwaliteitsvolle producten

    Meer info

Contact

Standing Steigerhouten Meubelen
Wetermansweg 6
7431 RD Diepenveen
Tel.: 0570-592 714
Bgg: 06-5536 54 76
info@standing.nl

Nieuws


 

Maatwerk

Maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs

Komt dit u bekend voor? U ziet bij een meubelzaak een leuke eetkamerstoel, maar deze past nét niet onder uw tafel. Of u wilt in de tuin een mooie loungeset plaatsen, maar deze blokkeert met enkele centimeters de deur van de berging. De oplossing hiervoor vindt u bij Standing Steigerhouten Meubelen. Wij verzorgen maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

U hebt daarbij zelf een grote inbreng. Geef ons de maten door van het gewenste meubel of lever hiervan een tekening aan, en wij maken het! Helemaal volgens uw wensen. Steigerhouten stoelen, banken en tafels zijn stijlvol, robuust en bij ons in alle kleuren leverbaar. Kijk gerust rond op deze site of in onze showroom te Diepenveen, dan krijgt u een uitstekende indruk van de mogelijkheden.

Altijd perfect passende meubelen

Hebt u twee linkerhanden of wilt u dat een professional de situatie op uw locatie inmeet, dan komen wij graag naar u toe. Met hun timmermansoog kunnen onze medewerkers maatwerk garanderen én u bovendien wijzen op onverwachte situaties, die u zelf wellicht over het hoofd ziet. Zo krijgt u altijd perfect passende steigerhouten meubelen.

Standing is tevens in staat om deze voor grote projecten te vervaardigen, zoals kantoren of restaurants. Met onze eigen werkplaats en vakmensen kunnen wij ook omvangrijke bestellingen aan.

Wij leveren als het u uitkomt!

Maatwerk betekent voor ons eveneens een levertijd in overleg. Het is ons streven om bestelde producten zo snel mogelijk voor u klaar te hebben. Maar misschien wilt u zelf dat dit enige tijd wordt uitgesteld, bijvoorbeeld tot het weer mogelijk is om dagenlang in de tuin te zitten. Voor Standing is dat geen enkel probleem.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? U bent van harte welkom in onze toonzaal. Maar u kunt ook nu al contact opnemen. Wij staan u graag te woord.