Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze Privacy policy bezoeken!
Standing Steigerhouten Meubelen
  • Steigerhouten meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

    Meer info

  • Maatwerk tegen een aantrekkelijk prijs

    Meer info

  • Verrassend assortiment kwaliteitsvolle producten

    Meer info

Contact

Standing Steigerhouten Meubelen
Wetermansweg 6
7431 RD Diepenveen
Tel.: 0570-592 714
Bgg: 06-5536 54 76
info@standing.nl

Nieuws


 

Over ons

Standing: jarenlange traditie in houtbewerking

Bij Standing komt u terecht in een bedrijf dat een jarenlange traditie heeft in houtbewerking. Al 25 jaar is de onderneming van Hans Groeneveld in Diepenveen dé specialist in de bouw van voordelige stands op bijvoorbeeld beurzen. De inrichting daarvan is vaak maatwerk, in combinatie met een maximale uitstraling.

Standing is synoniem aan creativiteit. Met een eigen werkplaats en de meest moderne apparatuur, slagen wij er steeds opnieuw in om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen. Een natuurlijk product als hout is heerlijk om mee te werken, maar iedere soort boom heeft ook weer zijn specifieke eigenschappen. Wij kennen die als geen ander en weten hoe we daar in de bewerking mee om moeten gaan.

Houten meubelen van uw dromen werkelijkheid

Ongetwijfeld heeft u uw eigen ideeën en voorstellingen als het gaat om steigerhouten meubelen. Bij Standing zien we niets liever dan dat uw dromen worden verwezenlijkt. Laat u op deze website of in onze showroom inspireren. U krijgt direct een prima indruk van wat er mogelijk is in de productie van tafels, stoelen, banken, loungesets en allerlei accessoires als lampen, plantenzuilen en wandborden. Ook is het mogelijk om de meubels te behandelen met impregneer en in alle kleuren van de regenboog.

Geen gehannes met een boedelbak!

Woont u in de regio Deventer? Dan komen wij de bij ons bestelde steigerhouten meubelen gratis op uw adres afleveren. Buiten die regio betaalt u daar 50 euro voor, wat u een hoop gemak oplevert en geen gehannes met het huren van een aanhanger of boedelbak.

U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Diepenveen. Met een kopje koffie of thee erbij, vertellen onze medewerkers u met plezier wat er allemaal mogelijk is. Hebt u nu al vragen of wilt u advies, neem dan gerust contact met ons op.